B*stard
B*stard

Dummyverksted med kunstner Tina Kryhlman

En dummy kan være nyttig i selve arbeidet med boka, i søknadsprosesser og i møter med trykkeri. 


Fredag 3.6. går vi gjennom tradisjonell bokbindingsteknikk, japansk bokbindingsteknikk og noen alternative måter å sette sammen bøker på, slik at du er rustet til å lage dummier, eventuelt stå for hele produksjonen selv for hånd. 


Lørdag 4.6. bruker vi teknikkene fra fredag til å jobbe videre med spesifikke bokidéer. Det vil være mulig å skisse frem idéer eller lage en modell av en idé du allerede har klart. Har du et ferdig materiale digitalt, ta det med på usb eller send på forhånd, så setter vi sammen en trykkefil og printer på kopipapir, for å lage en modell av bokprosjektet. Bokprosjektet kan være tekst eller bilder, eventuelt om du har egne materialer/papir du ønsker å ta med og sy sammen til bok. 


Det vil også være mulig å fullføre bøker fra fredag på lørdag dersom man ikke blir ferdig, men ikke har materiale å printe. Kanskje rekker ikke alle å fullføre bok nummer to, men da har man teknikkene og verktøyene for å jobbe videre hjemme!


NB: Verkstedet er fulltegnet. 

Tina Kryhlmann har en MFA fra Kunsthøyskolen i Malmö (2017) og arbeider tverrfaglig, ofte med større installasjoner. Arbeidet hennes søker å utforske utvidet empati gjennom materiell relasjonisme og handler ofte om språkets materialitet og påvirkningskraft.

www.tinakryhlmann.com