B*stard
B*stard

Programpost torsdag 2.6

Kl 19.00-19.50


 Diatribe #13

Hør Cecilie Tyri Holt i Kunstpodden samtale med kritikerpanelen Tommy Olsson og Hanne Skogvang Stork om kunstbøkene Sifonofor av Lisa Him-Jensen, serien Parallell som gir ut av KRAFT og kunstnerboka Blue and green av Ane Thon Knutsen. 

 

Tommy Olsson er billedkunstner, kunstkritiker, kurator og musiker. Han har gitt ut flere bøker, blant annet «Å miste noe verdifullt med vilje», Kolon 2018 og «Til stede», Kolon 2020. Olsson skriver kunstkritikk for en rekke fagtidsskrifter og aviser, som Klassekampen, Billedkunst, Kunstkritikk og Morgenbladet.


Hanne Skogvang Stork er religionshistoriker, tidligere redaktør i tidsskriftet Fett, skribent og redaktør i forlaget Brød og Roser.


Cecilie Tyri Holt er forfatter og kunstskribent. Hun har en mastergrad i kunsthistorie, med Edvard Munchs fotografiske selvportretter som spesialfelt. Hun har i en årrekke jobbet som kunstskribent for ulike publikasjoner og forfattet en rekke kunstnermonografier. I perioden 2014-2022 har hun vært redaktør for tidsskriftet Kunsthåndverk. Høsten 2017 startet hun Norges første podkast om kunst, Kunstpodden.