B*stard

Kunstbokklubben B*stard

Vi lanserer Kunstbokklubben B*stard – en bokklubb for alle som elsker kunstbøker!


Meld deg inn i Kunstbokklubben B*stard og motta jevnlig oversikt over våre nye og aktuelle utgivelser. Listen over publikasjoner er koblet direkte til nettbokhandelen, hvor ønskede titler enkelt kan bestilles. Bøkene som bestilles sender vi per post med fast fraktpris (75,-/Norge, 160,-/internasjonalt) eller de kan hentes i vår bokhandel på Lillehammer. Innmeldingsskjema finner du nederst på siden.


Initiativet til kunstbokklubben har sitt utspring i Kunstbokhandelen B*stard sin deltakelse i Kulturrådets pilotprosjekt for formidling og distribusjon av kunst- og kunstnerbøker, der vi utvikler vår formidling og distribusjon gjennom en rekke tiltak. Kunstbokklubben vil bidra til styrket synlighet for utgivelser som ellers går under radaren for et bredere publikum, da det per i dag ikke finnes en egen innkjøpsordning for denne sjangeren. Vi ønsker for eksempel at biblioteker i hele landet skal bygge opp et utvalg av kunstbøker, slik at denne typen kunstuttrykk – kunst i bokformat – og historier om og av kunstnere blir tilgjengelig for en større bredde av befolkningen.


Kunstbokklubben B*stard er åpen for både institusjoner og privatpersoner, og medlemskapet er gratis.


Kunstbokhandelen B*stard ved Oplandia senter for samtidskunst på Lillehammer er en spesialbokhandel for kunst- og kunstnerbøker. Vi tilbyr publikasjoner som produseres av kunstnere og små forlag innen billedkunst- og litteraturfeltet, og utvalget spenner fra kunstbøker for barn til eksperimentell poesi og kunstverk i bokform. Per i dag har vi rundt 800 titler i vårt sortiment, både fysisk i bokhandelen på Oplandia senter for samtidskunst og via nettbokhandelen – noe som gjør oss til et av de største utsalgsstedene for denne typen publikasjoner i Norge.

Meld deg inn i Kunstbokklubben B*stard

* indicates required

Intuit Mailchimp